Robert Jurga
Prezes Zarządu

Od 2015 roku Prezes Zarządu Fundacji i zarazem jej Fundator. Zawodowo i prywatnie pasjonat społecznej odpowiedzialności biznesu. Dobroczynność traktuje jako jeden z ważniejszych celów życiowych. „Czynienie dobra to nasza powinność to czyni nas ludźmi w pogoni za światem, pomóżmy innym dogonić jutro.” Praca zawodowa jak i społeczna działalność w Fundacji pozwala mu na łączenie wyzwań zawodowych z działalnością na rzecz potrzebujących.

„Człowiek poświęca swoje zdrowie, by zarabiać pieniądze, następnie zaś poświęca pieniądze, by odzyskać zdrowie. Oprócz tego, jest tak zaniepokojony swoją przyszłością, że nie cieszy się z teraźniejszości. W rezultacie nie żyje ani w teraźniejszości, ani w przyszłości; żyje tak, jakby nigdy nie miał umrzeć, po czym umiera, tak na prawdę nie żyjąc.”
Dalajlama

Paulina Malarkiewicz
Przewodnicząca Rady Fundacji

Określana przez swoje pacjentki jako „Picasso Ginekologii.” Prywatnie mama walcząca. Zawodowo ginekolog, lekarz medycyny estetycznej i właścicielka kliniki „Glammed”. Wyróżnia ją wysoki poziom empatii oraz indywidualne podejście do pacjentek, które mówią o niej – „Lekarz dająca wsparcie, swój czas i czyniący cuda”.
„Wierzymy, że w każdej z nas jest szczypta szaleństwa oraz ukryte piękno. Piękno, które należy wydobyć.”

Marta Abramska
Członkini Rady Fundacji

Architekt nie tylko ludzkiego życia, lecz również przestrzeni, wnętrza i umysłu w gadatliwej wersji. Ci, którzy się o tym przekonali albo ją kochają albo nienawidzą jednak warto pamiętać, że każde uczucie jest dobre, bo sięga głębiej niż to co widzimy. Dziękujemy i doceniamy za wsparcie i zaangażowanie.