Eventy medyczne to nowoczesna forma promocji w sektorze opieki zdrowotnej.
Jest to skuteczne narzędzie zarówno jako pojedyncze przedsięwzięcie, jak i uzupełnienie większej kampanii.
W społeczeństwie rośnie zainteresowanie bezpłatnymi badaniami jak i konsultacjami ze specjalistami bez konieczności długiego oczekiwania na wizytę. Zajmujemy się organizowaniem niskonakładowych imprez jak i większych bardziej prestiżowych jak np. Warmińskie Metamorfozy realizowane na zlecenie Galerii Warmińskiej w Olsztynie wraz z lokalną telewizją.
Zajmujemy się tworzeniem eventów we współpracy ze szpitalami, firmami farmaceutycznymi, lekarzami i innymi placówkami medycznymi. Posiadamy doświadczenie w tworzeniu eventów medycznych m.in. w:

• galeriach handlowych,
  • obiektach hotelowych,
  • dużych halach targowych i widowiskowo-sportowych,
  • na uczelniach.

Zapewniamy kompleksową organizację od początku do końca trwania eventu. Razem z Państwem ustalimy przebieg oraz wygląd wydarzenia, zapewnimy niezbędny sprzęt czy specjalistów. Nasz zespół przygotuje grafiki, materiały promocyjne oraz zajmie się promocją wydarzenia – zarówno w mediach społecznościowych jak i tych lokalnych (telewizja, prasa czy radio).